Skolens fritidsordning, ”Fritteren”, er for alle skolens årgange, altså fra børnehaveklassen til 9. årgang. Den åbner hver morgen kl. 6.45. Her er der pasning indtil undervisningen går i gang kl. 8.15. Fritteren åbner igen kl. 13.10, hvor undervisningen slutter for de mindste årgange. Fritteren lukker kl. 17.00, fredage dog kl. 16.

Vi har ferieåbent i uge 31 (ugen inden skolestart), op til jul (19.-23. december), 3 dage i påskeferien samt uge 26 (ugen efter sidste skoledag). Der er lukket i efterårsferien (uge 42), juleferien (mellem jul og nytår), vinterferien (uge 7) samt uge 28-31 i sommerferien. Fritteren har ikke særskilte lokaler, så eleverne kan færdes overalt på skolen.

Fritteren har adgang til:

• En pavillion (boldspil, bordfodboldbord, leg og musik)
  • Udendørs boldbane, bålhytte, dejlige udendørs arealer, græsarealer, en lille skov, hængekøjer, skateramper og mooncars.
  • Lokalet “Mars” ved siden af køkkenet med Lego-bord, dukkehus, sofa og hyggehjørne
  • Børnenes egne klasselokaler, efter aftale med en Frittervoksen
  • Dejligt åbent køkken med kreative aktiviteter - god mulighed for bagning og madlavning.

Der tilbydes forskellige aktiviteter i Fritteren. Der laves en aktivitetsplan hver uge, som kan læses på tavlen i køkkenet.

• Musik/bands
  • Båldag
  • Forskellige kreative aktiviteter
  • Bevægelse og leg inde og ude
  • Bagning og madlaving

Traditioner:

• Halloweenaften i oktober
  • Julehygge hver dag i december
  • Aftenåbent 3 gange om året med eksempelvis film, bål eller et tema
  • Bordfodboldturnering
  • Månedens fødselsdag
  • Børnenes Guinness Rekord-dag

Hjemsender
Hver dag er en fra Fritter-personalet hjemsender i Fritteren. Hjemsenderen holder styr på, hvem der er på skolen, og hvem der er gået hjem. Man skal altid huske at sige farvel, og krydse sig ud på udkrydsningslisten der ligger i køkkenet, inden man går. Hjemsenderen har base i køkkenet ved udkrydsningslisten.

Hvis man skal have kammerater med hjem, skal det ligeledes meddeles til hjemsenderen, eller man kan hænge en seddel på opslagstavlen i køkkenet, eller ringe besked til skolen, hvis det er aftalt på forhånd.

Fritteren har en blog, og her har du mulighed for at følge livet i fritteren. Se mere på http://fritterbloggen.blogspot.dk/

Praktikstedsbeskrivelse OLF